"Κάτι Παίζει" στο Θέατρο…

Η παράσταση είναι γεγονός! Το κείμενο που συνέγραψαν οι ακροατές του 9.58 fm στον αέρα των ερτζιανών μέσω sms ανεβαίνει από την Πειραματική Σκηνή του Κ.Θ.Β.Ε. την Πέμπτη 27 Μαίου 2010 και για τρεις παραστάσεις. Ένα έργο που έχει για συγγραφείς 160 άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και μετρά 2000 sms!!!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ο ΣΑΚΗΣ ΣΕΡΕΦΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ "ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"!

katipezi-serefas.m...

Ο συγγραφέας του Μαμ και του Λιωμένου Βούτυρου μας μιλάει για το πως γράφετε ένα θεατρικό έργο και δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του στο δύσκολο έργο σας!

3 σχόλια:

kostaslogh είπε...

Το πρώτο σας σχόλιο ξαναχτυπά!!!!
Λόγοι επαγγελματικοί μου στερούν τη χαρά να συμμετέχω σ΄αυτό το πολύ όμορφο που ετοιμάζετε.
Δεχτείτε τουλάχιστον την αγάπη μου και το ευχαριστώ μου για τις ξεχωριστές στιγμές που περνάω μαζί σας όταν το καταφέρνω!
Ἀπό ἕνα φιλί!

elenitsi είπε...

Κλέων Σωτήρχος-Βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1961από ευκατάστατη μεσοαστική οικογένεια .Ηταν καλός μαθητής. Υπεύθυνη για το επάγγελμά και για την μεγαλομανία του είναι η άτεκνη καλλιεργημένη θεία που του φούσκωνε τα μυαλά όλη την ώρα εκθειάζοντας την εξυπνάδα καιτο γούστο του.Οταν τελείωσε το ΑΠΘ απέκτησε το ύφος του ανθρώπου που Ξέρει, που κατέχει τη Γνώση και το απόλυτο γούστο.
Με τα χρόνια χτίζει το προφίλ του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Δεν είναι παντρεμένος ούτε έχει σχέση παρά μόνο one night stand με super-duper γκόμενες.
Τρώει βιολογικά προιόντα και όσο γίνεται πιο ιδιαίτερα.
Πηγαίνει στο γυμναστήριο/φορά κολώνια και δαχτυλίδι.
Τα μαλλιά του ειναι φυλλαριστά (κάτι σαν καρέ) χτενισμένα προς τα πίσω.Δεν χρησιμοποιεί ζελ και συχνότατα όταν αγορεύει περί αρχιτεκτονικής περνά φιλάρεσκα τα δάχτυλα του ενός χεριού ανάμεσα στα μαλλιά του.
Ντύνεται με εξεζητημένο γούστο και ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.Π.χ. αν το γκρι πουκάμισο έχει ροζ κλωστή μέσα στην ύφανση θα χαλάσει τον κόσμο να βρει αντίστοιχη κάλτσα και από το πορτοφόλι του θα ξεπροβάλλει μια ροζ κάρτα.
Στις κουβέντες με γνωστούς του θα γυρίσει το θέμα πάντα στην αρχιτεκτονική -χρησιμοποιώντας τσιτάτα αρχιτεκτονικά ("σχέση κενού-πλήρους", "διάλογος παλιού-καινούργιου", "χάραξη αξόνων" κτλ)έχοντας άποψη για όσα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην πόλη όπου τις περισσότερες φορές είναι αρνητική και φτάνουν σε σημείο να"προσβάλλουν την αισθητική του".
Τα έργα με τα οποία ασχολείται είναι λίγα-λόγω οικογενειακής περιουσίας- και πάντα ιδιαίτερα("loft στην περιοχή των βυρσοδεψίων", "αναχωρητήριο στην Τήλο"...).
Τους υπαλλήλους στο γραφείο του τους θεωρεί τσιράκια και όταν μιλά για ένα έργο που σχεδιάστηκε στο γραφείο πάντα μιλά σε α' ενικό.
Μένει σ'ένα loft στην περιοχή του λιμανιού.
Ψηφίζει, συχνάζει και συμπεριφέρεται-ακόμα και με το ζόρι- όπως θεωρεί ότι πρέπει να κάνουν οι διανοούμενοι, οι σκεπτόμενοι, οι κάπως.

Unknown είπε...

iuuuuukuuuhuhu