"Κάτι Παίζει" στο Θέατρο…

Η παράσταση είναι γεγονός! Το κείμενο που συνέγραψαν οι ακροατές του 9.58 fm στον αέρα των ερτζιανών μέσω sms ανεβαίνει από την Πειραματική Σκηνή του Κ.Θ.Β.Ε. την Πέμπτη 27 Μαίου 2010 και για τρεις παραστάσεις. Ένα έργο που έχει για συγγραφείς 160 άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και μετρά 2000 sms!!!

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ποιο είναι το πρόβλημα του Κλέωνα;

2 σχόλια:

Στεφανία Βελδεμίρη είπε...

Το πρόβλημα του Κλέωνα είναι ότι έχει καλέσει σε δείπνο τον δήμαρχο της πόλης, αλλά η γάτα της γειτόνισσάς του, τρύπωσε την προηγούμενη νύχτα στο πολυτελές εργένικο σπίτι του και έχει σκίσει τον δερμάτινο καναπέ του και έκανε ακαθαρσίες στα περσικά χειροποίητα χαλιά του. Το αποτέλεσμα είναι ότι το σπίτι μυρίζει σκ.... , το σαλόνι του είναι ξεσκισμένο, το δείπνο είναι σε λίγες ώρες και ο οικιακός του βοηθός λείπει με άδεια σε ολιγοήμερο ταξίδι στη Χαβάη (βραβείο - κίνητρο) που του έδωσε ο Κλέων γιατί καθάρισε τα παντζούρια και τα κουφώματα σε χρόνο ρεκόρ την προηγούμενη εβδομάδα.

Στεφανία Βελδεμίρη είπε...

tΤο πρόβλημα του Κλέωνα είναι ότι ο οικιακός του βοηθός (άντρας φυσικά γιατί στα ζητήματα απολύμανσης και βαριών οικιακών εργασιών οι άντρες είναι πιο γρήγοροι και πιο αξιόπιστοι), έπαθε ανακοπή τη στιγμή που έκανε το διάλλειμά του απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μασάζ από τον εξιδεικευμένο μασέρ του Κλέωνα. Γιατί ο Κλέωνας πρόσεχε το προσωπικό του, τέτοιος ήτανε. Τώρα ένα πτώμα και ένας μασέρ σε κατάσταση νευρικού κλονισμού βρίσκονται στο σαλόνι του. Ο Κλέωνας είναι σε απόγνωση. Το ραντεβού του με τον υπεύθυνο του γραφείου κηδειών άργησε πολύ και δεν θέλει να αφήσει άλλο τον μασέρ και το πτώμα μόνους του στο σπίτι.